Istoria conectarerii blocului de locuit de pe str. Drumul Viilor 38

Cauzele instalării sistemelor de supraveghere video?

  • Dat fiind faptul că locuim într-un bloc nou, în care am avut cazuri neplăcute de furt, unde nici până în ziua de azi nu s-a găsit făptașul, am decis că avem nevoie de un sistem de supraveghere video ce ne-ar ajuta să evităm astfel de situații pe viitor și ne-ar asigura liniștea și ordinea. Plus la asta suntem multe familii tinere cu copii, iar siguranța copiilor in locurile publice este primordiala.

Etapele procesului de conectare.

  • Am făcut o adunare cu locatarii, în urma căreia am dezbătut aceasta întrebare. La adunare a fost prezent și un manager de proiect, invitat la inițiativa unuia din vecini, care ne-a prezentat serviciile OMP. Majoritatea au fost de acord cu instalarea sistemului de supraveghere. Au fost propuneri sa instalam sistemul nostru de supraveghere propriu, dar nu s-a oferit nimeni sa-l înregistreze la CNPDCP și sa-i mențină buna funcționare.  Am cercetat piața sa aflam si ofertele altor companii ce prestează astfel de servicii, ca până într-un final sa alegem serviciile OMP.

De ce ați optat pe «Orașul meu Protejat»?

  • Datorită numarul de camere oferite, deservirea si rețeaua vastă de camere instalate în Chișinău, înregistrările cărora pot fi solicitate de abonatul OMP in caz de producere a unui incidentului în alt sector .

Am telefonat reprezentantul OMP, care a venit la fața locului pentru a-i prezentat lista doritorilor și a ne face planul de amplasare. După colectarea taxei de înregistrare a fost încheiat contractul.

Iar peste 2 săptămâni am avut deja sistemul instalat.

Насколько полезным был этот пост?

Нажмите на звезду, чтобы оценить это!

Средний рейтинг / 5. Подсчет голосов:

Как вы нашли этот пост полезным ...

Следите за нами в социальных сетях!

2 Комментарии

  1. I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later on. All the best

  2. You can definitely see your expertise in the paintings you write. The sector hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. Always follow your heart.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.