Istoria conectarerii blocului de locuit de pe str. Drumul Viilor 38

Cauzele instalării sistemelor de supraveghere video?

  • Dat fiind faptul că locuim într-un bloc nou, în care am avut cazuri neplăcute de furt, unde nici până în ziua de azi nu s-a găsit făptașul, am decis că avem nevoie de un sistem de supraveghere video ce ne-ar ajuta să evităm astfel de situații pe viitor și ne-ar asigura liniștea și ordinea. Plus la asta suntem multe familii tinere cu copii, iar siguranța copiilor in locurile publice este primordiala.

Etapele procesului de conectare.

  • Am făcut o adunare cu locatarii, în urma căreia am dezbătut aceasta întrebare. La adunare a fost prezent și un manager de proiect, invitat la inițiativa unuia din vecini, care ne-a prezentat serviciile OMP. Majoritatea au fost de acord cu instalarea sistemului de supraveghere. Au fost propuneri sa instalam sistemul nostru de supraveghere propriu, dar nu s-a oferit nimeni sa-l înregistreze la CNPDCP și sa-i mențină buna funcționare.  Am cercetat piața sa aflam si ofertele altor companii ce prestează astfel de servicii, ca până într-un final sa alegem serviciile OMP.

De ce ați optat pe «Orașul meu Protejat»?

  • Datorită numarul de camere oferite, deservirea si rețeaua vastă de camere instalate în Chișinău, înregistrările cărora pot fi solicitate de abonatul OMP in caz de producere a unui incidentului în alt sector .

Am telefonat reprezentantul OMP, care a venit la fața locului pentru a-i prezentat lista doritorilor și a ne face planul de amplasare. După colectarea taxei de înregistrare a fost încheiat contractul.

Iar peste 2 săptămâni am avut deja sistemul instalat.

Насколько полезным был этот пост?

Нажмите на звезду, чтобы оценить это!

Средний рейтинг / 5. Подсчет голосов:

Как вы нашли этот пост полезным ...

Следите за нами в социальных сетях!

Комментарии закрыты.